You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Se încarcă...

Fabricație cântare rutiere

Calitate-preț

În componența oricărui cântar rutier, toate componentele electronice sunt diverse surse din import. Singura componentă majoră care se poate fabrica în țară este platforma de cântărire. Din nefericire, majoritatea comercianților de cântare rutiere importă gata făcute aceste platforme, la prețurile cele mai mici practicate pe piață, astfel încât, chiar adăugând costul transportului (container sau camion), să poată asigura întregului ansamblu atributul caracteristic de LOW-COST.
La fiecare jumătate de an, acești comercianți își schimbă furnizorii, deoarece întotdeauna se găsește un alt preț "cel mai mic" sau, mai grav, platformele de-abia instalate încep să se deterioreze.

Riscurile sunt incalculabile: lipsa totală de control în cadrul procesului de proiectare și fabricație lasă descoperită tocmai garanția platformei, declarată doar și nicidecum asumată sau potențial capabilă de a fi demonstrată. Cel puțin, celulele și indicatorul digital de cântărire au "în spate" un certificat CE, platforma nu.
Importul unei platforme de fabricație prestigioasă, la care s-ar adăuga prețul transportului ar face imposibilă ofertarea la nivelul de prețuri pe care operează aceste firme.
O categorie mai restrânsă se ferește de acest risc major și subcontractează platforma unei firme de profil pe baza unui proiect propriu sau cumpărat, dar verificat. Această variantă de compromis limitează de obicei numărul de modele la unul, maxim două și menține gradul de risc aferent procesului străin de fabricație.
În ambele cazuri de mai sus, termenele de livrare sunt total dependente de producătorul real și nu de comerciant.

Ideal, producătorul unui cântar rutier își proiectează și își produce singur platfomele, având un control perfect și total asupra ambelor procese de proiectare și fabricație - plus flexibilitatea unui program de livrări versatil, predictibil și inter-schimbabil. Însă aceasta presupune o fabrică cu hale de producție, depozite de materiale metalice, utilaje moderne de prelucrare mecanică, sudură, sablare și vopsire, muncitori cu înaltă calificare. Mai mult, existența unui partener credibil și experimentat pentru furnizarea betonului în imediata vecinătate a fabricii completează un cadru aproape idilic în care să se fabrice platforme SUPER PREMIUM.

Fabrica FLINTAB, întinsă pe o suprafață de peste 14000 mp, are două hale de producție însumând 2000mp și spații de depozitare exterioare și interioare de 8000mp, dotate cu 6 instalații de ridicat.

Cântarele chinezești costă sub 10000 de dolari americani! Firme "de apartament" le cumpără și le revînd.

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citește mai mult...