You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Se încarcă...

Despre noi

FLINTAB este o firmă IMM cu capital integral privat inființată la începutul anului 1992 și are ca domeniu de activitate proiectarea, execuția, montajul, punerea în funcțiune și service pentru sisteme electronice de cântărire.

Intrarea noastră pe piața românească a debutat în anul 1992 ca filială a bine-cunoscutului grup internațional controlat de FLINTAB SUEDIA și a beneficiat încă de la inceput de know-how-ul acestui grup. În Romania, la acea dată, nu existau cântare electronice, întrega piață fiind, în perioada comunistă, monopol al intreprinderii de stat Balanța Sibiu, specializată în producția de cântare mecanice.

Deși tendința pe plan mondial a trecerii ireversibile de la cântarele mecanice anacronice la cele electronice moderne era clară, Balanța, chiar dupa privatizare, a abordat târziu (dupa anul 1995) asimilarea unor sisteme electronice de cântarire, fapt care a permis ca FLINTAB sa se instaleze rapid la conducerea întregului pluton de jucători ai acestui domeniu.

Tot atunci, în perioada 1995-1997 au apărut și alți competitori mai mici care, în prezent, au reușit să se integreze în profilul global actual al pieței furnizorilor de sisteme electronice de cântărire din Romania.

FLINTAB, ca pionier în domeniu, a instalat primele cântare electronice mari (rutiere și feroviare) în țară, având în prezent un portofoliu excelent de clienti.

Viziune: "Dedicați performanței"

FLINTAB oferă produse inovative și servicii care creează valoare.
La aproape 25 de ani de la înființare, FLINTAB se poate mândri cu o continuă creștere, produse cu impact puternic și o capabilitate de dezvoltare care susține cea mai puternică marcă pe piața sistemelor electronice de cântărire de mare capacitate. FLINTAB iși continuă drumul atingând mereu noi ținte, permanent concentrați asupra spiritului viziunii companiei - aceea de a fi "Dedicați performanței".

Este normal ca strategia de dezvoltare a firmei noastre să conducă la creșterea numărului de comenzi, implicit a cifrei de afaceri. Secretul nostru constă în veritabila satisfacție a clientului. Aceasta conduce la celebrul "word-of-mouth" care înlocuiește din ce în ce mai mult, și cu rezultate mult mai sigure și mai credibile, ponderea publicității mass-media. Reputația se transmite de la client la client, iar menținerea reputației FLINTAB este esențială.

Pe fondul unei accentuate dinamici interne și externe a pieței sistemelor de cântărire, FLINTAB și-a cristalizat imaginea de profesionist al domeniului, menținându-se pe prima poziție în topul companiilor de profil din Romania, poziție de lider recunoscută de clienți, competitori și organisme guvernamentale din domeniul metrologiei. FLINTAB a reușit să-și mențină poziția deținută incă de la înființare, înregistrând o continuă creștere a cotei de piață. Motorul firmei a fost intotdeauna faptul ca am fost inovatori. Într-o piață imatură și entropică, noi am știut să folosim tehnica know-how-ului, să proiectăm, să planificăm și să optimizăm metodele.

Onorarea la un nivel calitativ superior a obligațiilor asumate față de clienți a condus la consolidarea poziției FLINTAB pe piață. Creșterea calității și valorii serviciilor oferite clienților s-a reflectat în optimizarea soluțiilor și reducerea semnificativă a termenelor de livrare cu impact continuu asupra scăderii accentuate a numarului de reclamații. În contextul demersurilor de extindere și consolidare a relațiilor de colaborare externe și interne, se cuvine a fi menționată lansarea de parteneriate strategice cu furnizorii-cheie de componente ale sistemelor FLINTAB.

Sistemul de vânzări al FLINTAB a fost modernizat, acestuia imprimându-i-se o orientare clară către piața, către satisfacerea exigențelor clienților în rezolvarea problemelor specifice domeniului de activitate și oferirea de soluții complete și personalizate pentru fiecare client. Programele de marketing explorează continuu atât căile de apropiere față de client, cât și mijloacele și experiența cu care să susținem servicii excelente. Prețurile medii de vânzare pe care le practicăm sunt competitive, înscriindu-se pe un palier compatibil cu puterea de cumpărare de pe piață.

Sediu FLINTAB

Declarația de principii în afaceri

Acest document afirmă principiile generale pe care se bazează în afaceri firma FLINTAB. Menținerea reputației FLINTAB este esențială. Reputația noastră se menține dacă vom acționa cu cinste și integritate în toate activitățile noastre. Promovăm corectitudinea, încrederea și lucrul în echipă. Recunoaștem contribuțiile angajaților și credem că utilizarea deplină a capabilităților acestora promovează satisfacția muncii. Este responsabilitatea conducerii să asigure conștientizarea și comportarea tuturor angajaților conform acestor principii.

Cuvintele-cheie FLINTAB

  • Trecut și prezent: FLINTAB: mereu în „pole position”
  • Strategia de management: Focalizare pe calitate
  • Produse: Succes prin produse noi
  • Proiectare: Construim cea mai de succes marca
  • Tehnologie: Investiție pentru viitor
  • Producție: Productivitate și atenție la detalii
  • Cumpărări: Relații win-win
  • Vânzări și Marketing: Reputație prin word-of-mouth

STILUL FLINTAB

Oamenii sunt cheia succesului la FLINTAB. Dorim sa accentuăm importanța de a ne trata reciproc corect și cu respect.

CINSTE ȘI INTEGRITATE

Suntem cinstiți cu noi înșine și cu alții (parteneri, colaboratori, clienți și furnizori). Obiectivul nostru este adevărul în toate relațiile.

CORECTITUDINE

Îi tratăm pe ceilalți așa cum așteptăm să fim tratați noi înșine.

ÎNCREDERE

NE RESPECTĂM RECIPROC ȘI AVEM ÎNCREDERE UNUL ÎN ALTUL. TRATAMENT CORECT, CINSTE ȘI SPRIJIN RECIPROC CREEAZA ÎNCREDERE.

LUCRU ÎN ECHIPĂ

Lucrăm împreună pentru atingerea obiectivelor comune pentru succesul afacerii. Initiativă, implicare, cooperare și comunicare deschisă duc la rezultate superioare.

BUNĂSTARE ANGAJAȚI

Avem un loc de muncă sigur și sănătos. Stabilitatea locului de muncă este o înaltă prioritate. Creșterea pregătirii angajaților este esențială.

ATITUDINE DE ÎNVINGĂTORI

Atitudinea noastra "pot-fac" și dorința noastră de excelență ne face să fim învingători în tot ce facem.

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citește mai mult...